O NAMA - kroz reč direktora:

 • "U toku 2008. god. kada smo svi počeli da se susrećemo sa posledicama Svetske ekonomske krize, mada još nismo bili svesni šta to zapravo znači, par momaka iz Beograda se odvažilo da joj se suprotstave, na nacin kako to preporučuju Svetske ekonomske i industrijske sile, kao sto je Nemačka, a to su izumi i ulaganja u nova tehnološka rešenja i to, zamislite, na Balkanu. Izum koji spominjem i nije pravi izum, jer se ta tehnološka rešenja izučavaju već par desetina godina u nazad i to u zemljama kao što je SAD, Australija, Rusija, Kina, Taiwan,… Radi se o energiji vode, odnosno procesom dobijanja vodonika iz vode (elektrolizom) i njegovom primenom ili kao pogonskog goriva u SUS motorima ili kao dodatak pogonskom gorivu radi boljeg sagorevanja, odnosno veće iskorištenosti. Ovi nasi entuzijasti, gore pomenuti, rešili su da sa svojim skromnim budžetom krenu u jedan avanturistički poduhvat u zemlji Srbiji, a to je da naprave što bolji i što primenjljiviji tzv. HHO GENERATOR ili ti VODONIK GENERATOR

  • Koristeći Svetsko znanje i svoju inovativnost, napraviše oni VODONIK GENERATOR koji po svim karakteristikama može da se svrsta u Svetku TOP klasu, što po svojim karakteristikama, izgledu, dugotrajnosti, i što je jako bitno, primenjljivosti na vozilima i mašinama.

  • Bez ičije pomoći, a tu pre svega mislim na Državu i njene raznorazne mogućnosti, sproveli su projekat do kraja (mada granice ne postoje), odnosno osnovali firmu za razvoj Vodonik Generatora "HYDROGEN SOLUTIONS", patentirali uredjaj, atestirali na Mašinskom fakultetu u Beogradu, napravili serijsku proizvodnju i izbacili na tržiste. Doduše, moramo spomenuti da pored priznanja koje su dobili od zadovoljnih kupaca, koji su se uverili u kvalitet i efikasnost uredjaja, tu su i Srebrna medalja sa likom Nikole Tesle i plaketa Privredne komore Beograda, što definitivno daje dodatnu motivaciju svima nama.

  • Negde pred kraj 2010. god. i moja melenkost se zainteresovala za projekat ovih mladih ljudi, što zbog moje sklonosti ka novitetima, što zbog moje prirode da se borim protiv vetrenjača. Lako smo našli zajednički jezik. Pored zajedničkih gore pomenutih osobina, njihova zelja za uspehom i moje dugogodišnje iskustvo u prodaji i marketingu u Automotiv industriji, navelo nas je na saradnju u ovoj oblasti, te u Januar-u 2011. potpisujemo ugovor o saradnji na nivou zastupanja u prodaji VODONIK GENERATORA. Odmah nakon toga smo se bacilli na posao: zajednički nastup na Salonu Automobila 2011. u Beogradu, nakon kojeg smo dobili još veću zelju i motivaciju da uspemo u svojoj nameri, a to je pored promocije i plasiranja Vodonik Generatora i edukacija ljudi, šta znaci ENERGETSKA EFIKASNOST i OCUVANJE ZIVOTNE SREDINE.

  • Borba svih nas za prevazilazenje i domaće i Svetske ekonomske krize, naučila nas je da je jedan od recepata smanjenje dnevnih troškova koji opterećuje kućni ili poslovni budzet, a to je zasigurno gorivo koje svakodnevno trošimo u našim automobilima, mehanizaciji, plovilima,…bez kojih u savremenom Svetu definitivno ne mozemo. Svakako, naša misija je, razvijanje tehnologije i njeno plasiranje na tržište, a koja ima veze sa ENERGETSKOM EFIKASNOŠĆU, a pri tome usko vezana i za BRIGU O ŽIVOTNOJ SREDINI.

  • Sve u vezi nase ECO-ENERGY misije mozete pronaći na ovom sajtu i nadamo se da ćete uvideti korist od ulaganja u uštedu i očuvanje životne sredine."

   

  Branko Hinić, Direktor

  "ELEFANTINO" d.o.o. Beograd

O VAMA

 • 1. Vi ste neko ko hoće da smanji stalni pritisak na kućni budžet, koji izaziva visoka cena goriva i njeno konstantno povećanje.

  • 2. Vi ste neko ko je odgovoran za poslovanje preduzeća i non-stop razmišljate o mogućnostima koje bi dovele do smanjenja troškova. Učešće troškova goriva u krajnjoj ceni vašeg proizvoda ili usluge se stalno povećava, a tržište vas tera da zadržite cene ili čak da ih snizite.

  • 3. Vi ste neko ko se bavi poljoprivredom, nikada ne znate po kojoj ceni ćete prodati ono što uzgajate i da li će se tokom uzgoja nešto ne predviđeno dogoditi.

  • 4. Vi ste neko ko razmišlja o očuvanju životne sredine i o uticaju izduvnih gasova na ambijent u kome živite i u kome će živeti naredne generacije.

  AKO SE PREPOZNAJETE U BILO KOJOJ OD OVIH KATEGORIJA ILI U SVAKOJ PO MALO, ONDA JE VREME I DA UČINITE NEŠTO PO TOM PITANJU.

  TU SMO DA VAM POMOGNEMO I DA ZAJEDNO PORADIMO NA TOME.

  VODONIK GENERATOR – ENERGIJA BUDUĆNOSTI